Företagare

I Norra Björstorp finns det många företagare såsom jordbruk, entreprenörer med egna företag, konstnärer samt den kända Lokalföreningen som årligen drar över 100 000 ?? besökare från hela Skåne.

 

Lokalföreningen Brösarp
Lokalföreningen i Brösarp är en ekonomisk förening med cirka 200 medlemmar. Hos oss finns idag lite över 20 anställda i alla åldrar. Vi är ett företag som säljer det mesta inom bygg och trädgård men även lite för lantbruket. Samarbetet med Lantmännen och Bolist ger oss tillgång till starka inköpsorganisationer med ett bredd utbud av kvalitetsprodukter till rimliga priser.
www.lfbrosarp.se

 

Hallonodlingen
Våra hallon mognar i solen på det böljande och fruktbara Österlen – Änglamarken där natur och kultur frodas i skön harmoni!
www.hallonodling-brosarp.se

 

Österlens Hemmafint
Syateljé och butik med sydda plagg och prylar. Utför även hushållsnära tjänster i hem och trädgård.
www.hemmafint.com

 

Kulturproduktionen / Buzz Radio
Från Walls gamla affär drivs Kulturproduktionen/ Buzz Radio av Maria Anderberg sedan 26 år.
Ett litet produktionsbolag som genom åren producerat teateruppsättningar, musik, konserter, turnéer, radioprogram, fotoutställningar, böcker och film. Bedriver konsultverksamhet inom området strategisk kommunikation och sociala medier.

 

Oversattarhuset

Översättarhuset
Översättning av texter från engelska, tyska, danska till svenska samt korrekturläsning och språkgranskning av färdiga översättningar.
oversattarhuset.se

Gussaröds Gård
Våra 150 kor producerar 1500000 kg mjölk per år som vi levererar till Skånemejerier.
Gussarödsgåden

Gussaröds Hembakade
Här kan du köpa goda hembakade bröd och kakor, bakade på gamla recept med utvalda råvaror. Min försäljning har jag på vår gård i Gussaröd i den gamla ”Bagestuan”.
www.gussarodshembakade.se